Täydenpalvelun hautaus- ja pitopalvelu Kouvolassa ja Keltakankaalla

Hautaus- ja
pitopalvelu Kovanen
on aito perheyritys

Ritva ja Reijo Kovanen perustivat hautauspalvelu Kovasen vuonna 1966. Nykyisin yrittäjinä työskentelevät myös perheen lapset Mika ja Piritta Kovanen, jotka ovat lapsesta lähtien olleet mukana yrityksen toiminnassa oppimassa alan käytäntöjä.

Hautaus- ja Pitopalvelu Kovanen on aidosti Kouvolan alueen pitkäaikaisin saman perheen omistuksessa oleva hautaustoimisto. Pitkä kokemus yhdistyy oikealla tavalla nykyajan vaatimuksiin.

Ymmärrämme meille uskottujen järjestelyjen tärkeyden ja ainutkertaisuuden. Sitoudumme kunnioituksella ja hienotunteisesti omaisten toiveisiin ja teemme kaikki meille uskotut asiat huolellisesti aidolla ammattitaidolla.

Hoidamme kaikki hautausjärjestelyt.
Tarjoamme yksilöllisiä vaihtoehtoja.
Palvelemme Teitä kunnioituksella ja asiallisesti.

Toimintamme lähtökohtana on aina omaisten neuvonta ja opastus kaikissa hautaukseen liittyvissä kysymyksissä. Haluamme, että palvelumme on asiakkaillemme helppoa ja selkeää. Me uskomme, että välittämällä ja huolehtimalla käytännön järjestelyistä voimme keventää surun aiheuttamaa taakkaa.

Meihin voit luottaa huoletta, palvelemme sovitun mukaan ja pidämme kiinni aikatauluista.

Mikäli ette löytäneet etsimäänne sivuiltamme tai haluatte keskustella henkilökohtaisesti, ottakaa meihin yhteyttä – kiireellisissä arkku- ja kuljetusasioissa palvelemme aina 24/7.